Water verbindt. Het Hanzeverbond bewijst dat als geen ander: al eeuwenlang verenigen, verrassen en versterken we elkaar. Die traditie zet Kampen vol amibitie voort. Op vrijdag 16 juni vindt in de stad het Hanzecongres plaats.

Lees verder!
  • Vrijdag 16 juni 2017.
  • Thema’s: economie, veiligheid en klimaat.
  • Voor bestuurders, ambtenaren en ondernemers.
  • Stadsgehoorzaal, Burgwal 84 in Kampen.
  • Inloop van 8.30 tot 9.30 uur.
Direct aanmelden!
Het Hanzecongres wordt georganiseerd door de provincie Overijssel en vindt plaats tijdens de Internationale Hanzedagen in Kampen. We bieden een fantastisch programma dat geheel in het teken staat van ‘Water Connects’. Bovendien kunt u uw dag grotendeels zelf samenstellen door een Hanzeroute te kiezen die u aanspreekt. Benieuwd?

Lees verder!
Met het Hanzecongres wil de provincie Overijssel bestuurders, ambtenaren en ondernemers uit Hanzesteden samenbrengen, zodat ontwikkelingen op het gebied van economie, waterveiligheid en klimaat in een stroomversnelling raken. Belangrijk, want zo kunnen we elkaar versterken.
Elkaar versterken doen we ook bij de organisatie van het Hanzecongres. Onze partners maken het mogelijk om een aantrekkelijk programma neer te zetten.

Wat het Hanzecongres bijzonder maakt, is dat u het plenaire programma kunt aanvullen met een Hanzeroute naar keuze. Bij elke route gaan we in op een specifiek onderwerp en combineren we verhalen van toonaangevende sprekers met interessante werkbezoeken. Zo verrijkt u het programma met een onderwerp dat u aanspreekt én ontmoet u internationale ondernemers en bestuurders met dezelfde interesses.

Lees verder!
Waterconnects.nl gebruikt cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren en voor social media. Door op akkoord te klikken of de website te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord