Water verbindt. Het Hanzeverbond bewijst dat als geen ander: al eeuwenlang verenigen, verrassen en versterken we elkaar. Die traditie zet Kampen vol ambitie voort. Op vrijdag 16 juni organiseert de provincie Overijssel in de stad het Hanzecongres. Bent u erbij?Water verbindt
Het Hanzecongres maakt deel uit van de Internationale Hanzedagen, een feestelijk evenement waarvan Kampen dit jaar gastheer is. Water vormt de verbindende factor. Waar het water ons in de middeleeuwen vooral naar handel dreef, bekijken we het thema tijdens het congres in een veel breder perspectief. U hoort, ziet en beleeft hoe de IJssel-Vechtdelta op het gebied van economie, waterveiligheid en klimaat met het water meebeweegt. Ook de topsectoren van de regio Zwolle komen uiteraard voorbij. 

Horen, zien, beleven

Het Hanzecongres is dé plek om internationale ondernemers te ontmoeten, bestuurders te leren kennen en partnerschappen aan te gaan, zodat ontwikkelingen op het gebied van economie, waterveiligheid en klimaat in een stroomversnelling raken. Tijdens het programma bieden we volop gelegenheid om te netwerken. En niet te vergeten: na afloop kunt u samen met relaties van Kampen genieten. De stad laat zich tijdens de Internationale Hanzedagen van zijn mooiste kant zien.


Van ondernemer tot bestuurder

Bent u ondernemer, bestuurder of ambtenaar in een Hanzestad? Heeft u iets met watergebonden economie, waterveiligheid of klimaat? En wilt u kennismaken met de topsectoren van de regio Zwolle? Dan mag u het Hanzecongres niet missen. Bent u vaste bezoeker van het IJssel-Vechtdelta-congres of gaat u elk jaar naar de IJsselmeertop? Het Hanzecongres vervangt deze evenementen, dus ook voor u is deze dag zeker de moeite waard.
Waterconnects.nl gebruikt cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren en voor social media. Door op akkoord te klikken of de website te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord