Het Hanzecongres verrast! Van toonaangevende sprekers tot interessante werkbezoeken, er is van alles te beleven. Bovendien kunt u uw dag grotendeels zelf samenstellen door een Hanzeroute te kiezen die u aanspreekt. Benieuwd? Bekijk het programma!Inloop

8.30 tot 9.30 uur
Inloop bij de Stadsgehoorzaal, een negentiende-eeuws theater in de binnenstad van Kampen waar u wordt omringd door historie. In de Stadsgehoorzaal wordt u verwelkomd door dagvoorzitter Adam Fields, een Londenaar die al jaren in Amsterdam woont. Van politiek geladen statements tot volkomen flauwekulverhalen, Adam is een entertainer pur sang. Niet verwonderlijk dus dat hij behoort tot de gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Grote kans dat hij met zijn Britse gevoel voor humor een lach op uw gezicht tovert!

Aftrap door Herman Wijffels en Henk Ovink

9.30 tot 11.00 uur
Het plenaire programma wordt afgetrapt door twee toonaangevende sprekers: econoom Herman Wijffels en watergezant Henk Ovink. De een vertelt over duurzaam ondernemen in Hanzesteden, de ander over kansen op het gebied van waterveiligheid en klimaatadaptatie. Keynotes die u niet mag missen!

Hanzeroutes

11.00 tot 17.00 uur
Wat het Hanzecongres bijzonder maakt, is dat u het plenaire programma kunt verrijken met een Hanzeroute naar keuze. Elke route gaat in op een specifiek onderwerp, waarbij we verhalen van toonaangevende sprekers combineren met interessante werkbezoeken. Bij uw aanmelding kiest u zelf welke route u volgt. Benieuwd? Onderaan deze pagina vindt u een overzicht én kunt u zich direct aanmelden. Wees er snel bij, want vol is vol!

Finale

17.00 tot 17:45 uur
De finale mag u zeker niet missen. Eerst wordt de speciale Hanzedagen-editie van ZON Magazine op unieke wijze gelanceerd. ZON is een platform voor ondernemend regio Zwolle. Het brengt ondernemers, overheden en instellingen bij elkaar. Zo kunnen zij kennis uitwisselen en verbindingen leggen.

Daarna is het tijd voor de Hanseatic City Challenge. Teams uit verschillende steden bedenken tijdens een tweedaagse pressure cooker een plan om hun omgeving te beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering. De drie finalisten pitchen hun plan tijdens het Hanzecongres. Dit gebeurt in een Dragons Den, waarbij drie gerenommeerde partijen beoordelen met welk team ze in zee gaan. Ook u kunt stemmen. Een spectaculaire afsluiting!


Diner

18.00 tot 20.00 uur (optioneel)
We serveren een driegangenkeuzemenu. Benieuwd? Bekijk alvast een voorproefje! 


Bekijk het volledige programma!Waterconnects.nl gebruikt cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren en voor social media. Door op akkoord te klikken of de website te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord