Het Hanzecongres vindt plaats in de Stadsgehoorzaal, een historisch theater in de binnenstad van Kampen. Het adres van de Stadsgehoorzaal is Burgwal 84. Deze straat kunt u tijdens de Internationale Hanzedagen op verschillende manieren bereiken.

Komt u met de auto?

Parkeerplaats Eckertstraat Kampen (N50, industrieterrein Melmerpark). Vanaf deze parkeerplaats rijdt er een pendelbus naar de binnenstad van Kampen. Wanneer u daar aankomt, bevindt de Stadsgehoorzaal zich op vijf minuten loopafstand.


Komt u met de trein?

Houd station Kampen Zuid aan. Vanaf station Kampen Zuid rijdt er een pendelbus naar de binnenstad van Kampen. Wanneer u daar aankomt, bevindt de Stadsgehoorzaal zich op vijf minuten loopafstand.


Pendelbussen

Vanaf industrieterrein Melmerpark en station Kampen Zuid rijden er de hele dag pendelbussen van en naar het centrum van Kampen. De pendelbussen zijn beschikbaar van 7.30 tot 1.00 uur.
Waterconnects.nl gebruikt cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren en voor social media. Door op akkoord te klikken of de website te blijven gebruiken ga je hiermee akkoord. Akkoord